Dax igen....

2010-07-06 06:59:38 Allmänt Kommentarer (0)

... Att blogg lite tycker jag.
Har verkligen varit fullt upp sista tiden o de blir mer o mer kunder för varje vecka... skönt att det börjar ljusna lite rent ekonomiskt oxå:)
Käraste sambon jobbar o jobbar för att vi ska få de att gå runt o jag siter många sena kvällar på salongen.
De börjar kännas lite i kroppen nu o skulle nog behöva 2-3 dagar ledigt o inte göra nånting, bara känslan av att få vara lite. Men de kommer det med:)
Värmen dom senaste dagarna har nog satt sina spår lite o även stresssymptom som kommer o går... har ju tyvärr haft ett jobbigt tryck i bröstet dom senaste dagarna, yrsel o en fruktansvärd trötthet så jag typ jobbar, kommer hem o äter o sen lägger mig o sover... e nog den mest osociala människan på jorden just nu för min kära familj.
O sen dom här djävla tandläkar besöken som jag blir tokig på... gått på värktabletter i 2 veckor nu o efter 10 dagar då inte värken lagt sig o jag kommer tillbax till tandläkaren så kommer dom på att dom gjort en feldiagnos på mig, ingen inflamation som spökat utan ett stort hål som ska lagas + en tand som behöver dras ut... har då redan lagt ut 1000 kr i onödan hos dom.
Så idag bär det av till folktandvården igen för att dra en tand... lite rädd för hur jag fixar resten av dagen med jobb efter det för jag vet hur jag mår efter ett sådant besök där.... men de e ju bara bita ihop.
Ha en bra dag o hoppas jag får tummen ur att lägga ut lite bilder snart som jag samlat på mig....

Kommentarer:


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL / Bloggadress:

Kommentar:

Trackback