Lördag morgon...

2010-05-29 06:53:04 Allmänt Kommentarer (0)

Sitter o njuter av en kopp morgon kaffe o försöker vakna till lite granna... blev inget med städning igår eftersom de blev skjutet på att föräldrarna ska komma på besök, tänkte vakna till lite o köra ett race här hemma idag istället:)

Städa, ta en promenad o hoppas på lite sol så man kansitta ute en stund innan gubben kommer hem från jobbet står på planerna idag... o ikväll blir de sexparty hos vännen min som jag  tänkte jag skulle gå på.

Varit två långa dagar på salongen nu torsdag o fredag... sååå skönt när det händer lite o på tisdag får jag nycklarna till den nya lokalen. Snacka om att jag lääääääängtar.


Har gått o funderat ett tag på en grej jag ev ville börja sälja o igår tog jag ett beslut om detta o ska träffa en tjej på söndag då de ska skrivas på o jag kör igång, känns som rätt beslut o tiden får visa vad de blit av det hela.
Känns bra iaf


Ledsen...

2010-05-28 08:51:46 Allmänt Kommentarer (2)

... Blir jag när jag hör att dotter inte mår så bra, folk som hon tycker behandlar henne orättvist o en del eller en person som hon e enormt besviken på...

Dessa andra två vet hon nog att dom inte vill henne nått illa utan som dom sagt till mig älskar Amanda över allt annat här på jorden, tror hon vet de innerst inne, men vet ju hur de e om maninte ligger på topp så tolkar man saker på ett annat sätt.

Hur kan man inte låta bli att älska henne som e världens sötast e min åsikt iaf, o vet att dom som står henne nära tycker som jag:)

Sen finns de folk jag inte lägger ner nån energi på alls att komentera ens... inte värt de.

Om du läser detta amanda så vet du att vi e en hel drös som finns här för dig oavsett vad som händer o sker

Älskar dig massor


jobb...

2010-05-27 07:21:33 Allmänt Kommentarer (1)

Idag blir en lång dag på salongen, första gången på en vecka jag har några kunder men o andra sidan verkligen fullt upp idag från 8,30-20,30.... härligt värre:)

Idag vaknade jag på strålande humör, solen skiner o man känner sig verkligen på topp.
Va bara någon tillfällig svacka med depp igår som jag snabbt drog mig ur, funkar ju inte o gå runt o fundera för mycket... har ju sagt till mig själv att man mår böst av att njuta av livet o allt de goda de för med sig.

Somnade med ett leende på läpparna igår när jag låg o tänkte på alla underbara vänner jag har, hur bra de gått med min viktminskning o all spänning de för med sig med min salong o alla förväntningar med den nya lokalen som jag får nycklarna till den 1 juni... livet e ju till för att njutas av o sommin älskade bästa sambo säger att vi fixar detta med ekonomin tills de blir bättre:)

Vad skulle jag göra utan världens bästa Fredrik

Älskar honom grymt mycket


Förvirrad....

2010-05-26 10:01:52 Allmänt Kommentarer (0)

... Känner jag mig just nu,vet inte riktigt varför men så e de iaf.

Omen vecka får jag nycklarna till min nya lokal jag ska flytta till, helt otroligt underbart o spännande... sen undrar jag ju om jag tagit mig vatten över huvudet o verkligen kommer få igång allt jag vill så de blir så bra som möjligt, men bara bestämt mig att de ska gå:)
Så håll tummarna alla för mig.
Man e som sagt aldeles ensam om o ta alla beslut, tusen o åter tusenfrågor som snurrar i huvudet, e ju liksom inte den somsnackar om allt som bekymrar mig med folk, o bara kämpar med att få de att fungera.

Vill så otroligt mycket just nu men de finns saker i livet som kan sätta stopp för drömarna.
Tror inte de finns nån i min vänskapskrets som verkligen vet hur jag känner o mår inför allt just nu... men de kommer o lösa sig, e ju den inställningen som får mig att kämpa vidare.

Vem fan e intresserad av mitt nagleri o vad jag ska sälja o hur mycket jag behöver sälja, hur man får mer kundert, bla, bla, bla o så vidare.

O framför allt när man kan börja plocka ut lite lön så man har några pengar privat oxå, just nu kan jag inte göra ett skit o lever på min kära sambo som tack o lov har inställningen att vi överlever så länge vi bara tar de VÄLDIGT lugnt med utgifter... folk tror nog att vi badar i pengar men så e de absolut inte... tvärt om,vrida o vända på varje kr, leta efter extra priser för o spara lite... men vi e ju inte domsom säger nått utan tror verkligen de kommer o vända snart, har ALDRIG behövt förlita mig på nån annanekonomiskt innan.

De e ju baksidan av att starta upp ett eget företag att de tar ju verkligen ett tag innan pengarna börjar rulla på.


Skulle nog behöva sätta mig en dag eller två o bara gråta så alla spänningar o orosmoment släpper lite, skulle nog vara väldigt skönt.
men kör på med min positiva anda som man kommer väldigt långt på.

Undrar ibland oxå om jag gör ett tillräckligt bra jobb med naglarna eller om jag bara e kass o därför som en del inte kommer tbx, något jag tänker mycket på.... vet ju att massa kunder bara e tillfälliga som bröllop o annat kul att bara testa till...

Har varit en aldeles för lugn vecka nu på salongen så jag har funderat aldeles för mycket på allt omkring, inkomsterna e ju inte riktigt vad jag väntat mig denna veckan som de i vanliga fall brukar va fullt upp.

Vet att de kanske inte e världens bästa ställe här att skrva av sig, menbara måste få ur mig en deltankar.

Vikten går iaf neråt o -48kg nu

Ska strax iväg o klippa mig o färga håret

Ha en bra dag


Naglar

2010-05-20 09:46:56 Naglar & Smink Kommentarer (1)

Varit jätte dålig sista tiden på att både blogga o uppdatera nya bilder...
 Här kommer lite student naglar o annat
Rutigt på kundens egen bägäran...
Stundent naglar med silver glitterLite pärlenovit studentnaglarVanligt franskt till studenten


Sjuk...

2010-05-20 09:34:39 Allmänt Kommentarer (0)

Har haft oturen att åka på en förkyldning i helgen, kändes som att de inte vart så farligt o jag nog skulle kurera mig o bli bättre på några dagar...
men där bedrog jag mig eftersom igår så har de satt sig i lungorna o vakna i morse o mår riktigt pissigt.

Tur i oruren så hade jag bara en kund inbokad idag som själv ringde i går o ändra tiden eftersom hon satt hemma med sjuka barn o inte kunde komma.... för övrigt idag så skulle jag gått på massage i morse vilket tydloigen inte e så bra när man e sjuk så de ändrades till nästa vecka o tandläkartiden jag med hade skjöts på oxå...

Så nu händer det typ inget idag förutom att jag kommer liga på soffan o tycka lite synd om mig själv *suck*


Tacksamhet...

2010-05-10 07:50:44 Allmänt Kommentarer (1)

... va ett tag sen jag skrev om

Är så tacksam för att jag snart får möjlighet att öppna min egen
 lilla salong i egen lokal,en dröm jag haft sen jag startade o hyrde in mig på
hårsalongen jag sitter på ett par veckor till

Är så tacksam för att min hälsa har blivit så otroligt mycket bättre sen min
gastric bypass operation o viktminskningen fortsätter.
Har bara ca 10-15 kg kvar till min målvikt jag vill nå

Är så tacksam för att jag har mina vänner o familj omkring mig som stöttar
 mig alltid o jag vet att domfinns där när man som mest behöver dom,
en stor eloge till min mest underbara sambo oxå som står ut med mig o låter
mig gå min egna väg med alla konmstiga ideer jag får ibland


Måndag morgon

2010-05-10 07:29:16 Viktminskningen Kommentarer (1)

... o dax att ta lite nya tag för den nya veckan:)

Två morgon kunder idag, o sen bär de av en sväng till gymmet o träna lite...

Känner att jag verkligen börjar få tagit tag i motionen igen, igår blev det moptionscykeln hemma, lördags en promenad o förra veckan kom jag (vi) igång med gymmet igen... hat försökt att ge mig själv en mjukstart igen o de verkar funka:)

Vågen börjar visa - igen o allt känns bara fint när de gäller den biten:)

Har nästa mål jag ska nå som e -50 kg o de e inte så långt kvar dit, när jag e där ska jag boka in en ansiktsbehandling på 1,5 timme som belöning för mig själv.
4 kg bara kvar dit:)

Men man vet ju nte hur lång tid det tar eftersom jag stått still en månad o tom gick upp 1,5 kg, som viserligen har gått ner nu + lite till... tappat typ 1,5 kg på 2 dar nu så det känns som de gör en sprutt neråt igen o tänker verkligen motionera så mycket jag bara orkar nu när jag har medvind så blir man ju lite sporrad...


Har föresten slängt i lite färg i håret oxå...


Lite vikt info...

2010-05-06 08:11:07 Viktminskningen Kommentarer (1)

... De står still på vågen o har gjort nästan en månad nu, eller rättare sagt har tom gått upp lite över 1 kg.
Hoppas detta hör till o att jag kommerigen sen med nedgång av kilon.
Vist känns det lite frustrerande, men samyidigt så har jag ju tappat så otroligt mycket så jag kan nästan tänka mig att de kan vara bra.

Träningemn har jag  varit jätte slarvig med eftersom tiden inte räkt till o jag vart ganska trött sista tiden pga personliga skäl...

Inte heller varit världsbäst på att se efter vad jag stoppat i mig, o tror att dessa två saker e stort skäl till varför kilona inte minskar...

Men nu djävlar känner jag att de e dax för skärpning, vaute på en timmes promenad i lördags o de va sååå otroligt skönt. Nere på gymmet igår o vill ner i kväll oxå när jag slutat.

De finns liksom inte plats för några ursäkter längrte för att inte träna, om de så ska va att jag jobbar lånmga dagar, får ta en sväng till gymmet på kvällen o sen bara hem o äta o sova... e ju liksom en jätte kvällstrött typ som somnar vid 9 på soffan :)

En stor spark i baken ska jag ge mig själv o sen får de bli lite ordning på saker o ting


Lite mycket...

2010-05-06 08:03:52 Naglar & Smink Kommentarer (0)

... Att göra sista tiden så jag har inte riktigt hunnit blogga.

Kunderna ramlar in i salongen o får sitta rätt många timmar om dagen nu, sååå underbart att det börjar rulla på.
Imorghon blir det lite kundrekord på en dag, brukar komma upp i 3 om dagen , men har 4 inbokningar imorgon o jobbar från 10-18...

De e ju så de ska vara varje dag minst:)

Idag innan jag har första kunden kl 12.00 ska jag p massage 45 minuter... ska bli såååå skönt eftersom jag har känt av spänningar o värk i nacke o rygg ett tag nu.
..................................

Får nycklarna till den nya lokalen i nästa vecka o kan börja göra iordning där lite granna, blir nog att jag öppnar runt den 8-9 juni om allt går som jag tänk mig, lite nervöst men jätte spännande.

Bara kolla över vad jag ska rikta in mig på att böra med att sälja i produktväg.
Man känner sig lite ensam ibland om att ta alla dessa beslut o önskar att man haft nån att jobba ihop med, men det kanske kommer i framtiden.

Drömmen hade ju varit att kunna dela lokalen med en frisör o kanske nån som håller på med massage så de finns på samma ställe.
men vem vet vad som sker framöver.


Nu ska jag få i mig lite frukost o ta lite mer kaffe innan jag drar in till stan.


Mer Besökare?

2010-05-01 07:08:59 Allmänt Kommentarer (1)

Jag är medlem på två sidor som ger trafik, Bli medlem du också och få mer besökare till din blogg. Kolla länkarna under och sätt fart på din statistik.