Lite naglar

2009-04-22 13:49:33 Naglar & Smink Kommentarer (4)

Suttit nu på förmiddagen o haft det sååå roligt, måste ju säga att jag bara älskar detta...

Här kommer resultatet av dotterns naglar


Här är resultatet efter lite färg o glitter


O när hon fått frossa lite bland dekorationer blev detta slutresultatet.... en lycklig Amanda just nu

Underbara nageldekorationer

2009-04-22 08:22:35 Allmänt Kommentarer (1)

Satt ute o surfa på lite nagelsidor igår, hitta hur mycket som helst på helt underbara naglar folk hjort... det blir ju full aktivitet i hjärnan med en massa nya ideer som jag vill prova på. Men problemet är ju att hitta folk o testa på.
Amanda som kom hem igår kväll blir ett offer för mig nu på förmiddagen när hon vaknar.
Och jag själv har ju filat ner mina egna IGEN o ska testa lite nytt, synd bara att det är sååå krongligt att göra på sig själv *suck* men fy skam den som ger sig.

Lägger ut lite bilder ikväll på hur resultaten blir idag....

Amanda kommer hem idag....

2009-04-21 08:26:42 Allmänt Kommentarer (2)

I kväll ska vi köra ner till Jönköping o hämta hem tösen i några dagar, sååå skönt att få umgås med henne lite.... *ler* får ju hoppas att hon har lite tid över för sin mamma o inte bara är i väg med sina kompisar.
Fast imorgon sätter vi oss ett par timmar o fixar lite naglar på henne så då har hon ju inget annat val än att stå ut med mig en stund.

Kännt mig så tröt o haft ont i magen ett par dagar nu, hade varit riktigt nice o sovit lite längre i morse. Gick ju upp med gubben vid sex o drack lite kaffe innan jag skulle fixa ordning mig för första nagel kunden, kl 7 kom ett sms att tjejen som skulle komma p morgonen va sjuk *suck* inte mycket att göra åt men nu va det ju försent att lägga sig igen, funkar ju inte somna om efter 3 koppar kaffe tyvärr.
Har dock varit duktig redan o varit uppe o dammsugit i salongen, slängt på lite tvätt o nu dra en runda med damsugaren här nere.
Skönt att få städat lite....

Kännt sånna kramper i ryggen några dagar oxå så när städningen är klar MÅSTE jag komma i väg på en promenad här på förmiddagen, passa på o handla lite samtidigt.

Filmklipp

2009-04-20 12:11:07 Allmänt Kommentarer (0)

Bara älskar denna låten
Enligt mig finns inget bättre smink


Ny vecka..

2009-04-20 10:16:32 Allmänt Kommentarer (1)

Då sitter man här igen o det är måndag, förstår verkligen inte vart tiden tar vägen.
Bara en vecka kvar till grabben fyllrer 15 o tösen två veckor senare 18 ... jisses vad dom är gamla.

Har senaste dagarna fått leka med lite färggeler på mina kunder, super super kul o göra lite annat. Är ju inte världs skicklig direkt *ler* men träning ger färdighet sägs det ju.

Här är några av mina första färgdekorationer jag åstadkommit.......Idag är det lugnyt med nagelfixande o ska hjälpa gubben måla lite lister som ska upp på vägarna i vårat hall renoverings objekt, sen är det bara lite  slipning o lackning av golv o trappa kvar så ska det ju vara klart sen.


Alla andra rum jag tänkte vi skulle fortsätta med sen får vänta några veckor, ska bli så skönt o bara kunna göra ordning omkring sig o roa sig med lite annat än renovering ett tag.


Helgen som kommer åker jag till borås o stannar några dagar där med Amanda, firar Alex o sen bara umgås lite med familj o vänner.

Blir säkert en massa fika med Carola givetvis *ler*

O skulle träffa Marianne på måndagen nere på stan, är ju hur länge sen som helst sen vi sågs.

Kaffet står o väntar o sen en liten stund framför tvn med våra bästa år innan jag får se till o få tummen ur o börja måla lite.


Torsdag morgon....

2009-04-16 07:13:32 Allmänt Kommentarer (0)

Torsdag morgon o solen skiner... skönt att sitta här med en kopp kaffe o bara vakna till i lugn o ro. Halv nio kommer en tjej som ska fixa lite naglar, o nästa dyker upp vid halv två... lite skönt att ha lite att göra. Är ju fullt upp i morgon oxå *ler*

Sen haer dom ju visat att det nog blir ganska skapligt väder i helgen så man kan fortsätta kratta o fixa till det ute i trägården... finns ju en hel del att göra där.

Haft ett par daagar jag röjt o städat ur lite gaderober... jisses, tre säckar med kläder o annat som inte kommer till användning, inte konstigt att det varit trångt i låder o skåp. Men skönt när det är gjort o jag kan ge mig på nästa projekt som blir dom andra gaderoberna.

Funderar mycket på nu hur jag ska gå till väga i fortsättningen med mitt nagel fixande, ska nog kontakta försäkringskassa o arbetsförmedling för att kolla av lite med starta eget bidrag o lite annat som dom kanske kan hjälpa till med, gå lite företagande kurser m.m
Rätt nollställd på den punkten, men det löser sig nog till det bästa.
Får nöja mig tillsvidare att hålla på på hobbynivå så jag får lite mer erfarenhet, kan behövas ju.


Dax att gå o maka sig o fixa till håret... ha det gott


Diplomerad nagelteknolog...

2009-04-15 15:28:55 Naglar & Smink Kommentarer (4)

Nu vart det klart... ÄNTLIGEN klar med utbildningen. Så skönt att det inte finns ord att beskriva med, lite stolt över mig själv kan jag ju inte förneka att jag är.

Varit hemma en vecka i morgon, känner att tiden bara rinner i väg o dax att updater lite här oxå, varit lite slarvig med det på sistonde ju.

När jag va nere i skåne åkte vi o titta på en helt otrolig plats med utsikt över havet från några klippor, kommer med lite bilder här
 
Linda O Pelle

Jag som inte vågar gå för nära kanten när jag fotar *höjdskräck*Kom hem torsdag kväll o på Fredag kom grabben på besök över helgen eftersom vi skulle till Borås pålärdag o hälsa på pappa som fyllde 70 år *jisses vad tiden rinner iväg*Alexander ... fattar inte att han blir 15 i slutet av april


En flaska vodka brukar alltid gå hem *grattis pappa*

Tösen med pojkvännen Alexander *kan bli lite jobbigt med två Alexander o hålla reda på *ler*
Sen har vi ju kommit en bit med våran hall renovering o lovat ett tag att lägga ut lite bilder på en oxå... kommer här några stycken.

Har tyvärr inga förre bilder, men ska nog lyckas leta fram der framöver oxå...


Ser kanske inte så mycket, men bättre blir det inte.

nu ska jag börja fixa lite korvsroganoff till middag innan älsklingen kommer hem

Ha dett gottigt....