Borås idag....

2009-02-06 07:05:59 Allmänt Kommentarer (1)

Idag kör vi en sväng till Borås över dagen, lite praktiska saker som ska fixas för dottern. Lite kaffe hos mamma o pappa o visit hos Carola när vi ändå är där... o sen hem i kväll.

Det har ju blivit rena vintern ute nu igen, hade ju kommit en hel del snö nu i veckan, men när jag vakna i morse var det bara sååå vakert o vintrigt ute, måste ha snöat hela natten.
Tycker inte om när man ska ge sig iväg med bilen längre sträckor då men måste man så måste man. Är väll förhoppningsvis bättre väglag på dom stora vägarna efter Gränna.

Sitter o filosoferar o väntar på att kaffet är färdigt... skönt att bara vakna till i lugn o ro, är ju lite seg startad på morgonen.
Känner verkligen att tröttis perioden är förbi nu, har ju varit lite segt med alla förkyldningar o annat som dragit ner mig lite, men nu är det verkligen nya tag som gäller med allt.
Hehe.. fylld av positiv energi......

Kommer nog hem rätt sent i kvälll så då är det väll bara lite mys i soffan med Fredrik som gäller, o imorgon ska vi iväg o jobba lite med vårat Amway... Möte med ett par i våran grupp.
Hinna packa lite o sen bara ladda batterierna inför söndag. Gud vad tiden runnit iiväg. Hoppas 3 veckor går lika fort så man är hemma snart igen...

Nu lite morgonkaffe o väcka gubben....

Kommentarer:

2009-02-17 07:45:08

lite synn bara att ni fick såå bråttom härifrån när ni skulle till dana S


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL / Bloggadress:

Kommentar:

Trackback