Fredag igen...

2009-02-27 06:57:39 Allmänt Kommentarer (0)

Lite skönt känns det att det äntligen är fredag igen.
Gårdagen gick åt att bara vara hemma o småplocka o ta det relativt lugnt. Linda va borta en sväng på lite kaffe oxå, ett tag sen nu sen vi fika lite ju.
När Fredrik kom hem körde vi o handla em sväng på bokrean som börjat,  jysk, o in på Willys för att fylla på skafferiet lite.

det va riktigt behövligt med en slappe dag.......

Nu är det dax att börja plocka upp mina nagelprylar o installera dom på sin plats på övervåningen, kommer en tjej i eftermiddag jag ska fixa ett nytt set med franskt på... första hemma själv utan någon som kan ryka in om det inte blir bra, lite nervöst men tror verkligen det kommer gå jätte bra. Återkommer med bild på dom här......
Måste ju få plåta o lägga ut här sen *ler*

Kaffet har runnit färdigt nu så det är väll dax att komma igång lite smått sen, Fredrik ligger fortfarande o sover... kan ju va skönt med lite sovmorgon ibland när man är ledig. Han tog ut en semesterdag idag för att kunna fixa med lite grejer.

Ha det gott nu väntar mitt kaffe........

hemresa idag....

2009-02-25 07:58:57 Allmänt Kommentarer (0)

Helt ortoligt vad fort veckorna gått, dax att åka hem ikväll.... saknar min gubbe o barnen jätte mycket.
Ska sitta med en model på skolan nu på förmiddagen o sen blir det ganska lugnt, lite genomgång om hur man lägger glitter o lite annat.
Sen får jag skynda hem o kolla över min packning o dra till bussen som åker till Lund. Såååå skönt att sova i min egen säng idag, fast jag måste ju få säga att det har varit riktigt trevligt här hos Linda o Pelle.... verkligen sett till att jag har haft det bra.
Snart är jag ju tillbax igen.

Hehe ..... så lätt blir dom inte av med mig.

Tisdag....

2009-02-24 08:02:12 Allmänt Kommentarer (0)

morgon o på väg till skolan snart ....
I morgon är det dax att åk åka hem till Tranås igen... stämmer ju som dom säger att borta bra, men hemma bäst. Har verkligen varit jätte mysigt här nere, men har sån hemlängtn emmellnåt. Vet att barnen oxå saknar mig jätte mycket.
Dom är ju liksom inte vana vid att mamma har fullt upp o inte hinner prata så mycket i telefon.

Helgen gick bra med alla spamanikyrer jag fick göra... 8 st slutade det med, vem tackar inte nej till lite gratis ompysling, o jag fick en massa träning.
Söndags la jag 2 set med konstnaglar... 1 naturelt o 1 med franskt.
Svårt, men träning ger ju färdighet. Skolan hade vi en model i går o det kommer 2 idag.... hon i går va riktigt nöjd. Roligt när man ser hur belåtna dom är.... va nog mest kritisk själv tror jag hehe.
Sen kommer det en model i morgon förmiddag oxå.... lite skönt att hunnit lägga några innan det är dags att åka hem o köra igång under en vecka själv. Kommer säkert gå jätte bra, bara jag tror på mig själv lite.


Hem från skolan i morgon o hoppa på buss till Lund o vänta in tåget hem.....

Konstnaglar

2009-02-18 08:44:00 Allmänt Kommentarer (1)

Onsdag morgon, o bara en vecka kvar tills jag ska åka hem...
I går fick vi göra våra första gele naglar... roligt, roligt. Ingen som ville gå hem, men vi fick snällt vänta med att fortsätta tills idag med att fortsätta.
Idag blir det lite franskt o glitter dekorationer.

Spamanikyren är färdig nu o väntar bara på slut prov där den 9 mars, fast får ju en massa träning i helgen när jag sitter o tränar på Lindas salong.... 4 inbokade besök.

Första settet med konstnaglar hemma sätter jag på söndag när Lindas mamma kommer bort.... såååå spännande.

I helgen fick jag sån akut hemlängtan, häll i sig till tisdag morgon ungefär, insåg ju att det inte är lönt att fundera på det.... då går ju bara tiden mycket saktare.
Fredrik finns ju där hemma o väntar på mig, saknar min älskling såååå mycket.

Dags att dra till skolan nu......

Vin o lite god mat...

2009-02-13 21:10:17 Allmänt Kommentarer (3)

En skön fredag... lite vin o god mat blev det idag, lite skönt att det är fredag. Pratat lite med älsklingen i telefon o bara haft det bra.
Första veckan har gått jätte bra på skolan, superkul med manikyr o spamanikyr. längtar tills måndag då vi börjar med konstmaterial o nagelförlängningar.
Fattar inte hur tiden kan gå sååå fort. Va jätte nervös i söndags när tåget kom till Lund, en sväng på Lindas salong o kolla medans hon hade en kund, sen hem o laga lite mat, drack lite vin o bada lite spa... vi har ju intäffats på på över ett  år o känns som vi hade hur mycket som helst att prata om. Klockan blev nog närmare 12 innan vi kom i säng.. super trevligt va det iaf.
Iväg till skolan på måndag morgon... oroade mig i vanlig ordning i onöda, lärarna o dom andra eleverna är bara för sköna.... veckan har bara runnit iväg.
Nu har jag ju fått lära mig manikyr o spamanikyr... sitter på salongen nästa helg med 4 inbokade kunder redan, blir bra träning.
Bara hoppas att alla nära o kära vill få naglarna fixade när jag kommer hem......

Marita bara njuter av livet


Borås idag....

2009-02-06 07:05:59 Allmänt Kommentarer (1)

Idag kör vi en sväng till Borås över dagen, lite praktiska saker som ska fixas för dottern. Lite kaffe hos mamma o pappa o visit hos Carola när vi ändå är där... o sen hem i kväll.

Det har ju blivit rena vintern ute nu igen, hade ju kommit en hel del snö nu i veckan, men när jag vakna i morse var det bara sååå vakert o vintrigt ute, måste ha snöat hela natten.
Tycker inte om när man ska ge sig iväg med bilen längre sträckor då men måste man så måste man. Är väll förhoppningsvis bättre väglag på dom stora vägarna efter Gränna.

Sitter o filosoferar o väntar på att kaffet är färdigt... skönt att bara vakna till i lugn o ro, är ju lite seg startad på morgonen.
Känner verkligen att tröttis perioden är förbi nu, har ju varit lite segt med alla förkyldningar o annat som dragit ner mig lite, men nu är det verkligen nya tag som gäller med allt.
Hehe.. fylld av positiv energi......

Kommer nog hem rätt sent i kvälll så då är det väll bara lite mys i soffan med Fredrik som gäller, o imorgon ska vi iväg o jobba lite med vårat Amway... Möte med ett par i våran grupp.
Hinna packa lite o sen bara ladda batterierna inför söndag. Gud vad tiden runnit iiväg. Hoppas 3 veckor går lika fort så man är hemma snart igen...

Nu lite morgonkaffe o väcka gubben....

Design...

2009-02-04 15:12:36 Allmänt Kommentarer (1)

Suttit i flera timmar o försökt fixa till designen på bloggen, snacka om pill o tidakrävande.
Såg sen att kl va en bit över 2 o har massor att göra här hemma.
Man blir ju så inne i det man håller på med så det är noll koll på tiden, o inte vet jag om sidan blev snyggare för det. Jobbade väldigt mycket med phhotoshop innan när jag höll på ständigt med min hemsida, men det är ju typ över 2 år sen.
Tar lite tid att uppdatera sig igen.

Så nu är det ju bara att  sätta igång med maten innan gubben kommer hem från jobbet... lite ungsfalukorv o potatismos blir det idag. Mumsigt värre.
O sen lite hemabakad sockerkaka tänkte jag fixa till ikväll, o eventuellt baka lite små hallon kakor. gott gott, ingen diet här inte.

Känns ibland som det får bli i ett annat liv.


Nu ska jag börja skala potatis.... ha det gott


Dax snart....

2009-02-04 07:14:39 Allmänt Kommentarer (1)

Gud vad tiden går fort.....
Nu är det inte många dagar kvar, på söndag sätter jag mig på tåget ner till Malmö o sen är det äntligen igång. Tre veckors utbildning till att börja med.
Känns lite vemodigt att vara borta hemifrån såå länge, men får ju ta det goda med det onda. kommer ha fullt upp så antar att tiden bara rusar iväg.
Alla stackars vänner kommer ju bli offer sen när jag under några veckor ska praktisera naglar innan slutprovet.

Sista dagen denna veckan som älsklingen jobbar, han tar ut lite semester torsdag, fredag så vi kan bygga lite i hallen va det tänkt om dom inte ringt från Borås att vi ska ditt på ett möte med Amanda.
Det va ju lite tur att han va ledig så jag slipper sätta mig på bussen.
Känns som det är ett jädrar flängande dit emellanåt. Men inte mycket att göra åt ju.
Blir iaf bara en snabb visit i stan o lite kaffe hos föräldrarna.

Blir en ganska lugn dag idag, städa, tvätta o kolla över lite vad jag ska packa med mig.
Ibland är det så skönt o inte ha några större måsten utan bara ta hand om sig själv lite. Lägga sig i ett bad, o njuta av livet.
Jobbar ju på att inte stressa upp mig mer än nödvändigt.

Så skönt att sätta på en meditations skiva o bara njuta......... skumt det där med meditation o när man jobbar med det undermedvetna, när det gick som bäst med träning o viktminskningen så mediterade ja så gott som varje dag. Otroligt vilken kraft man får av det.
Får ta tag i dom bitarna igen när jag kommer hem.... just nu funkar det nada med vikten. Varit för mycket ursäkter på sista tiden som tagit min uppmärksamhet.

Söndag morgon

2009-02-01 10:01:55 Allmänt Kommentarer (0)

Tusan vad helgerna går fort.
Söndag morgon o tyst som tusan här hemma, alla ligger fortfarande o sover. Som vanligt är det bara morgonpigga Marita som kommit upp.
Fast Fredrik har ju varit uppe en sväng o tog tempen... feber, japp. Han har sprungit på dass hela natten, åkt på magsjuka verkar det som, typiskt... han är typ ALDRIG sjuk... o nu.... fullt med folk hemma. Hmmf, inget man kan rå på, men kan ju tänka mig att barnen o kompany får bråttom hem när dom vaknar sen då.
Återstår o se.

Annars har det varit en skön helg.
Fredrik slet mest ute i hallen igår, börjar ju se lite resultat nu. Lite väggpanel o så som ska på plats nu o sen kan vi börja måla.
Amanda har med sig pojkvännen till Tranås, så söta dom är tillsammans. O Alex stortrivs med att umgås o spela spel med sin pappa "som oxå kom upp över helgen"
Nyttigt för grabben o kunna träffa honom o umgås, så det är verkligen tummen upp för Markku att han följde med hit. O tycker ju att min sambo är bäst i världen som verkligen tycker det är ok för barnens skull att ha honom här.


Händer nog inte så mycket idag mer än att jag får pyssla om älsklingen som blivit sjuk. Brukar skämta o säga att det är hans tur o va dålig nu så jag kan ta hand om dig, jag åker ju på all möjlig skit jämnt verkligen.



Nu ska Marita dricka lite morgon kaffe....